‘Taraflar Arasındaki Kavga ve Didişme’

Bazı Mülkiyeliler, son iki yılda Mülkiyeliler Birliği’nde yaşanan çok olumsuz olaylardan ve önceki yönetim mensupları tarafından internet ortamında (*) ve e-posta gruplarında yayınlanan bazı açıklama ve duyurulardan dolayı rahatsızlıklarını ifade etmekte, ‘taraflar arasındaki kavga ve didişme sona ermelidir.’ gibi temennilerde bulunmaktadırlar.
Bilinmelidir ki bu tür temenniler bizleri uğradığımız saldırılardan daha çok üzmektedir.
Çünkü biz Mülkiyeliler Birliği Yönetiminde görev alan kişiler olarak, hiçbir kişi ya da gruba taraf ve muhatap değiliz. Hayatımız boyunca hiçbir kişi ya da grupla tartışmak, kavga etmek, karakolluk olmak gibi bir amacımız olmadı ve olamaz.
Biz Dernek genel kurulunda üstlendiğimiz görev ve sorumluluğun gereği Mülkiye toplumunun çıkarlarını korumaya çalışıyor, bunun için bıkmadan, usanmadan mücadele ediyoruz. Bunu yaparken ne Mülkiyeliler Birliği’nde ve muhtemelen ne de diğer mezun derneklerinde benzerleri yaşanmamış çirkin söz ve davranışlar, hakaretler, engellemeler, uydurma gerekçelerle yapılmış suç duyuruları ve fiziki saldırılar ile karşılaşıyoruz.
Eski yönetim mensuplarının bu yollara bizleri yıldırmak, çalıştırmamak ve istifaya zorlamak gibi sebeplerle tevessül ettiklerini biliyoruz.
Bütün bu kargaşanın arkasında Mülkiye Binalarını ele geçirmek hırsının olduğundan hiç kuşku duymuyoruz.
Biz iki yıldır verdiğimiz bu mücadeleyi her ne pahasına olursa olsun genel kurula kadar sürdüreceğiz.
Sizlere şu çağrıyı yapıyoruz:
Lütfen bizleri bir kavganın tarafı olarak görmeyiniz. Verdiğimiz mücadeleye destek olunuz.
Tehdit altındaki Mülkiyeye siz de sahip çıkınız.
Saygılarımızla,

                                                                       Birlikte Yönetelim Grubu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder